Behandlingscenter Tjele Søgården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Yes we Care - et netværk af virksomheder

 

Yes we care (grafik:Karina Lee Jørgensen)

 

Yes we Care er et netværk af virksomheder, der har arbejdet aktivt med deres misbrugspolitik gennem længere tid og dermed har noget erfaring med håndtering af misbrug.

 

Yes we Care gavner arbejdsmiljøet

Hvor arbejdsmiljøet på arbejdspladsen forringes, hvis der er misbrugende medarbejdere/kollegaer kan en virksomhed, der tager et socialt ansvar, tør tale om det store tabu og har en klar alkohol/misbrugspolitik i den grad gavne medarbejdernes tryghed og dermed arbejdsmiljøet.

 

Yes we Care succeshistorierne er mange

Virksomheder, der siger Yes we Care og tilbyder en misbruger på arbejdspladsen hjælp, er i særlig grad i stand til at motivere et menneske til handling.

 

Behandlingsresultaterne har også vist sig at være positive, når en virksomhed bruger sin alkoholpolitik aktivt som hjælp til misbrugeren. I Behandlingscenter Tjeles regi er det vores erfaring, at tæt på 100 procent gennemfører behandling som aftalt, og langt de fleste gennemfører den aftalte efterbehandling. Restitueringsprocenten ligger også højt.

 

Rent menneskeligt er tilbud om behandling også et tilbud til medarbejderen om godt og værdigt liv med livskvalitet. De fleste kommer ud af en behandling som et meget styrket menneske rent personligt - og et meget loyalt menneske i relation til virksomheden.

 

Et menneske oplever i et behandlingsforløb ofte en række nye sider af deres personlighed, som både giver dem selv et rigere liv, men som også kan være til gavn for arbejdspladsen.

 

Kontakt os for at høre mere om hele Dare to Care. På Sjælland er det telefonnummer 35 55 50 30 og i Jylland er det 70 20 40 80.